Kylie Jenner deelt eerste foto’s en naam van zoon

Kylie Jenner heeft zaterdag, net geen jaar na zijn geboorte, de naam van haar zoontje bekendgemaakt. Op Instagram laat Jenner weten dat het jongetje Aire Webster heet. Ook deelt ze voor het eerst foto’s van haar zoon.

Kylie Jenner

De officiële naam van haar zoontje, die op 2 februari vorig jaar ter wereld kwam, was lange tijd Wolf. Amper twee maanden later maakte Jenner bekend dat ze de naam ging aanpassen, omdat zij en haar partner Travis Scott het idee hadden dat de naam niet bij hem paste. „De naam van mijn baby is nog steeds Wolf. Ik laat het jullie weten als ik het verander”, zei Jenner toen in haar realityserie. „Misschien vertel ik het jullie in het volgende seizoen.”

Aire Webster

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar nu is dan eindelijk zijn naam bekend. "Ik hou van je Aire Webster", reageert Kylie’s moeder Kris Jenner onder de foto’s. "De koning! Kleine koning", schrijft Kylie’s halfzus Khloe Kardashian. Ook zij houdt haar zoontje nog even uit de spotlights.

Jenner heeft samen met Scott ook een dochter, de 4-jarige Stormi Webster. Kylie Jenner en rapper Travis Scott zijn sinds 2017 samen. Hoewel ze in 2019 even uit elkaar waren, bleven ze co-ouderschap houden over hun eerste kindje Stormi. Uiteindelijk sloeg de vonk weer over en kwamen de twee weer samen. Inmiddels zijn Jenner en Scott weer uit elkaar.