Kunstenaar tekent Keanu Reeves als 9 Disney-prinsen en... wow

Veronica Superguide logo
Kunstenaar tekent Keanu Reeves als 9 Disney-prinsen en... wow

Kunstenaar tekent Keanu Reeves als 9 Disney-prinsen en... wow

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

'Hoe maak je een Disney-prins beter? Met die fijne snuit van Keanu Reeves erop!' Dat moet cartoonist en kunstenaar Chrystal Ro gedacht hebben toen ze aan de slag ging met het transformeren van negen Disney-prinsen naar het evenbeeld van Keanu Reeves (bron: Bored Panda). En dat zij Keany een geweldige kop vindt hebben, daar is ze niet de enige in. Fans startten een petitie (ja, het is weer een petitie) om Times te overtuigen dat Keanu Reeves persoon van het jaar 2019 moest worden. Maar terug naar de Disney-prinsen! 

Negen stuks

Het resultaat mag er zijn. Onder andere de prinsen uit Doornroosje, Belle en het Beest en Pocahontas (technisch gezien geen prins, maar nou en) zijn onder handen genomen. Check deze insta met alle tekeningen op een rijtje. 

Veel beter

Eigenlijk vinden we dat het een enorme verbetering is ten opzichte van de originele tekeningen. Dus de vraag die nu op tafel ligt is heel simpel: wie oh wie gaat een petitie starten zodat Disney vanaf nu elke prins er uit laat zien als Keanu Reeves? Scheelt ook een hoop tijd aan de tekentafel. En stel je voor: Disneyland met een themadeel met een enorme Keanu Reeves-achtbaan, waarbij je z'n mond in glijdt en er via z'n achterste weer uitkomt. Live-size Keanu Reeves poppen in de souvenirshop (kan goedkoper dan zo'n suffe R2-D2 van 25.000 euro). Kansen, alleen maar kansen. 

Had je deze briljante cosplayer trouwens gezien? Die postte foto's van zichzelf, verkleed als Disneyfiguren, en ze zijn briljant. 

Lees verder