Kung Fu Panda

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kung Fu Panda

Kung Fu Panda 4 verschijnt in maart 2024

|
|

Laatste update:

Wie denkt dat Kung Fu Panda aan zijn einde is gekomen, heeft het mis. Er komt namelijk een nieuwe film! Kung Fu Panda 4 verschijnt in 2024. De animatiefilm wordt gemaakt door de filmstudio's DreamWorks en Universal.

Kung Fu-franchise

De eerste Kung Fu Panda-film verscheen in 2008 en volgt het verhaal van pandabeer Po, die een Kung Fu-meester wil worden. De stem wordt ingesproken door Jack Black, bekend van onder meer School of Rock. De tweede en derde films volgden in 2011 en 2016. Ook zijn er op Netflix, Prime Video en Nickelodeon verschillende series van de vechtersbaas verschenen. Recent verscheen The Dragon Knight op Netflix, waarin zangers Rita Ora haar debuut maakt als stemactrice. Kung Fu Panda 4 verschijnt op 8 maart 2024.

Terug van weggeweest

Kung Fu Panda is niet de enige franchise van DreamWorks die na enige tijd afwezigheid weer in de spotlights terechtkomt. Ook Puss In Boots: The Last Wish verschijnt in december van dit jaar. De film wordt gemaakt door de regisseur van Spider-Man: Into the Spider-Verse. De originele animatiefilm over de gelaarsde kat stamt uit 2011.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder