Kun jij lachen om de Real Housewives of ISIS?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kun jij lachen om de Real Housewives of ISIS?

Kun jij lachen om de Real Housewives of ISIS?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe satirische programma Revolting op BBC Two houdt de gemoederen direct bezig met een sketch getiteld Real Housewives of ISIS. Wat vind jij ervan?

Revolting

Een satirische comedyserie over de staat van het land. Zo omschrijft BBC Two het nieuwe sketchprogramma Revolting. De titel is goed gekozen: revolting betekent weerzinwekkend en misselijkmakend, maar verwijst ook naar het woord revolt, dat revolutie of rebellie betekent. Naar die combinatie zijn de makers dus op zoek, en tijdens de eerste aflevering vielen ze gisteravond met de deur in huis. We waren al redelijk bekend met The Real Housewives of Orange County, New York City en nog een aantal steden, maar die van ISIS kenden we nog niet.

Controverse

De sketch, die je hierboven kunt afspelen, zorgde direct voor de nodige reacties op social media. De een vindt het hilarisch, de ander nodeloos kwetsend. De makers zullen hier niet van opkijken; het is precies wat ze voor ogen gehad zullen hebben. Hieronder een paar voorbeelden van reacties op Twitter. Hier in Nederland discussiëren we verder op onze Facebookpagina. Wat vind jij hiervan?

Lees verder