Krysten Ritter wil weer de B---- uithangen

Veronica Superguide logo
Krysten Ritter wil weer de B---- uithangen

Krysten Ritter wil weer de B---- uithangen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie
Jessica Jones-actrice Krysten Ritter heeft één vurige wens: een wederopstanding van de comedyserie Don't Trust the B----- in Apartment 23. Tijdens een interviewsessie met fans vertelde ze dat het "een droom die uitkomt" zou zijn.

Volgens Ritter is ze steeds bezig om manieren te verzinnen om de serie terug te halen. "Er komen nu zoveel series terug, we willen natuurlijk ook proberen om die van ons terug te laten komen", vertelde ze na een vraag van een fan. Overigens vertelde ze ook dat ze nu volop bezig is met Jessica Jones en dat die rol nu haar prioriteit heeft. Ze riep daarbij wel op om vooral te blijven twitteren en naar Netflix te blijven schrijven voor een comeback van Don't Trust the B.

De Amerikaanse zender ABC zond tussen 2012 en 2013 twee seizoenen van de serie uit, die kritisch heel goed werd ontvangen, maar op televisie nauwelijks bekijk trokken. Don't Trust the B---- in Apartment 23 draaide om de huisgenoten June en Chloe, waarbij laatstgenoemde de beste vriendin van James Van Der Beek was, die dan weer zichzelf speelde. 

Alle 26 afleveringen van Don't Trust the B zijn via Netflix te bekijken.

Lees verder