Yvon Jaspers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers

KRO-NCRV komt met cadeau voor Boer zoekt Vrouw-fans

|
|

Laatste update:

Zin in een héérlijke trip down memory lane? KRO-NCRV zorgt voor een nieuw shot pure nostalgie door oude seizoenen van Boer zoekt Vrouw online te knallen!

"Boer zoekt Vrouw Special is alweer twee weken op tv. En word jij nu ook helemaal nostalgisch van die oude beelden?", vraagt de omroep zich af. En ja: na al die smelt-momentjes van verliefde boeren, zijn wij inderdaad weer helemaal in the mood voor nostalgie. "Dat snappen wij en daarom kun je vanaf nu de oude seizoenen weer terugkijken op onze website!"

Oude seizoenen

Dus... heb je even géén zin meer in de nieuwste ontwikkelingen rondom de romances van recente deelnemers, zoals Annemiek, wees gerust: we gaan héél ver terug in de tijd met deze oude seizoenen. Herinner je je bijvoorbeeld boerin Agnes nog? Ook de namen Teus en Martijn zullen vast wel een belletje doen rinkelen bij de doorgewinterde BzV-kijker!

Bingewatchen

Waar wacht je op? De eerste drie seizoenen - die zich afspelen rondom de periode 2004 (!) tot en met 2008 - staan nu online. Je kunt ze bingewatchen via de site van KRO-NCRV.

Boer zoekt Vrouw Special is nog twee zondagen om 20:20 uur te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk

Lees verder