rob goossens rachel hazes is de basis rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rob goossens rachel hazes is de basis rtl boulevard

Kritiek op Hazes Is De Basis: ‘Rachel, zoek een nieuwe hobby’

|
|

Laatste update:

Rachel Hazes komt met een nieuw tv-programma: Hazes Is De Basis. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens is daar ergens wel een beetje klaar mee: “Loopt ze nog steeds met dat lijk te zeulen.

Nieuwe tv: Hazes Is De Basis

Rachel Hazes heeft een nieuw format voor een tv-programma bedacht: Hazes Is De Basis. In Hazes Is De Basis wordt de muziek van André Hazes in een eigentijdse uitvoering gestoken. Het gaat dan bijvoorbeeld om Trijntje Oosterhuis en de 3Js, die aan de slag gaan met klassiekers als Kleine jongen en Zij gelooft in mij.

'André is een soort Elvis'

Rachel vertelt RTL Boulevard meer over Hazes Is De Basis. Ze denkt dat Nederland nog lang niet klaar met André is: “Mensen uit het vak zeggen het wel eens mooi: ‘Eigenlijk is André een soort Elvis in Nederland.’ En de mensen krijgen van Elvis ook geen genoeg. (…) Als je de mensen nog steeds blij kunt maken met André, ik denk dat dat een win-winsituatie is. Het zou vervelender zijn geweest als ik niets had gedaan voor de mensen.

'Rachel, zoek een hobby'

Wat vindt Veronica Superguide-columnist Rob Goossens van Hazes Is De Basis? “Ik vind het oprecht knap hoe Rachel Hazes erin is geslaagd om André na zijn dood eigenlijk nog groter te maken dan ie bij leven was. Tegelijkertijd denk ik ook: arme Rachel, zoek eens een keer een nieuwe hobby. Want straks is het 20 jaar na de dood van André Hazes en loopt ze nog steeds met dat lijk te zeulen."

Meer lezen over de familie Hazes? Gelukkig gaat het steeds beter met André jr. Daar zal ex-liefje Sarah van Soelen blij mee zijn!

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 uur op RTL 4. Hazes Is De Basis is vanaf komende zaterdag iedere week om 20:00 uur te zien op SBS6. En wie weet: misschien komt er in de toekomst nóg wel een Hazes-programma!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder