kees hulst en andre van duin in het geheime dagboek van hendrik groen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
kees hulst en andre van duin in het geheime dagboek van hendrik groen

Krijgt Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen een derde seizoen?

|
|

Laatste update:

Vorig jaar kwam er na twee seizoenen een eind aan Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Maar het lijkt erop dat er een derde reeks in de maak is bij Omroep MAX!

Bestseller

Sinds begin deze maand ligt Hendrik Groen, Opgewekt naar de Eindstreep in de boekwinkels. En dit nieuwste deel in de populaire reeks schopte het meteen tot de bestseller-lijsten! Dat roept natuurlijk de vraag op of we kunnen uitkijken naar een nieuw seizoen van de hitserie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. En volgens Omroep Max-baas Jan Slagter kan die vraag positief beantwoord worden!

Goed nieuws

Angela de Jong vroeg zich gisteren hardop af of er een derde seizoen van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen aankwam. Daarop antwoordde Slagter vandaag in het AD: “We zijn ermee bezig.” Het is nog niet bekend of Omroep MAX de mogelijkheid onderzoekt voor een derde seizoen of dat de eerste scripts al worden geschreven, maar het lijkt hoe dan ook goed nieuws voor de fans van deze tragikomische dramaserie.

Win Watch Dogs: Legion voor PS4, Xbox One of PC!

Trouwe fans

Ook wij zijn trouwe fans van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Vorig jaar legden we nog uit waarom deze serie met Kees Hulst en André van Duin een van de beste series van het moment is. Gelukkig is de rest van Nederland daar allang achter. Kom dus maar door met die nieuwe afleveringen!

Lees verder