Lars en Lizzy in MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lars en Lizzy in MAFS

Krijgen MAFS-Lars en Lizzy ruzie tijdens het koppelsweekend?

|
|

Laatste update:

Lars en Lizzy lijken tot op heden in de afleveringen van Married at First Sight in het ultieme sprookje te leven: de twee zijn ook na hun huwelijksreis nog altijd gelukkig getrouwd en er lijkt in vergelijking met andere koppels geen vuiltje aan de lucht. Helaas lijkt dit geluk binnenkort om te slaan...

"Ik wil gewoon bij jou zijn", liet Lizzy enkele weken geleden nog aan haar match Lars weten, maar de vraag is: voor hoelang nog? Er lijken namelijk toch wat scheurtjes in deze relatie te komen... en dat hadden we al kunnen weten! 

Boze Lars

In de eerste aflevering van Married at First Sight zaten namelijk al wat beelden van de komende afleveringen en dan met name van het aankomende koppelsweekend. Aangezien we toen de kandidaten nog niet kenden, stonden we er niet zo bij stil. Maar nu is dat een ander verhaal. In deze veelzeggende beelden stormt een woedende Lars weg nog net tegengehouden door medekandidaat Rein. En daar blijft het niet bij! 

Snikkende Lizzy

In een ander fragment zien we een huilende Lizzy in de armen van diezelfde Rein. "Als iemand wel over zijn gevoelens praat, ben ik het", snikt ze. We weten niet wat daar is voorgevallen, maar de geruchten over de break-up van de twee lijken nu (helaas maar waar) waarheid te worden. 

We hebben een podcast met kijktips!

Spannende momenten

Eén ding is zeker: er gaan dingen veranderen in het bijzondere koppelsweekend, zo verklapte matchmaker Eveline Stallaart al bij RTL Boulevard. "En zeker in de dingen die nog gaan komen zoals het koppelsweekend, gaan er echt nog dingen omslaan en dat maakt het natuurlijk nog heel spannend" We zijn heel benieuwd of dit inderdaad geldt voor Lizzy en Lars en wie weet of het juist wel zorgt voor een hereniging van de nu kibbelende Daisy en Mick.

Married at First Sight zie je iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur op RTL4. 

Lees verder