Koppels Temptation Island stellen zich voor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Koppels Temptation Island stellen zich voor

Koppels Temptation Island stellen zich voor

|
|

Laatste update:

In Temptation Island stellen schijnbaar gelukkige koppels hun liefde op de proef door zich op een Thais eiland te omringen door schaars geklede singles. Spoiler: de verleiding is vaak groter dan de liefde!

Gebroken hart

Ondanks dat de meeste kandidaten van Temptation Island eindigen met een gebroken hart en een flat vol katten, heeft RTL ook dit jaar weer een aantal stelletjes bereid gevonden om hun liefde op de proef te stellen. Twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels gaan dit seizoen de uitdaging aan: gescheiden van hun geliefden dompelen ze zich elf dagen onder in een vakantie vol zon, drank en uiteraard verleidelijke vrijgezellen.

Vandaag gaf RTL een video vrij waarin we alvast kunnen kennismaken met de koppels. Die hebben naar eigen zeggen allemaal een goede band en een sterke vriendschap. Maar zullen ze de verlokkingen van Temptation Island weerstaan? “Dit is echt het heftigste seizoen van Temptation Island dat ik heb meegemaakt. Ik kan verklappen dat het goed fout gaat”, aldus presentator Rick Brandsteder. Je verwacht het niet…

Temptation Island is vanaf 2 februari om 20:30 uur te zien bij RTL 5.

Lees verder