Kopen Zonder Kijken: ‘Wat een lekker positief stel!’

Cevar en Shannon in Kopen Zonder Kijken

Kijkers van Kopen Zonder Kijken zaten er helemaal klaar voor! Welk stel zou déze week voor anderhalve ton een monumentaal pand willen kopen, in een rustig gedeelte van het centrum van een grote stad? Ze zaten er naast: Cevar en Shannon waren de gelukkigste kandidaten ooit!

Shannon en Cevar zorgden voor een enorme verrassing! Het stel wilde de stad Groningen juist úit, maar hadden geen geluk met het vinden van een leuk huis. Na een paar grimmige weken op de Nederlandse televisie waren Cevar en Shannon hét ‘feel good’-stel dat kijkers even nodig hadden!

Bob Sikkes verwachtte weer een enorm veeleisend stel: ‘Willen jullie een woonboerderij?’ Dat was niet nodig: een landelijke omgeving was genoeg. Shannon: ‘Dat is wel het uiteindelijke plan, maar dat doen we wel als we met pensioen gaan.’ Makelaar Alex zag wel een probleem: het zoekgebied was aan de kleine kant, en het stel werd continu overboden. Dat was… óók geen probleem voor Shannon en Cevar!

Alex in Kopen Zonder Kijken
© RTL

Bij het nieuwe huis aangekomen kunnen Cevar en Shannon bijna niet geloven hoeveel ruimte ze hebben. Shannon: ‘Maar ik zou ervoor tekenen. Oh, ik héb al getekend!’ Tijdens de bezichtiging was het duo zó enthousiast dat kijkers massa smolten! ‘Ik voel me bijna een koning hier!’

Cevar en Shannon in Kopen Zonder Kijken
© RTL

Positieve Kopen Zonder Kijken!

Na de verbouwing was het stel helemáál de koning te rijk. Zelden was een duo in Kopen Zonder Kijken zó ontzettend tevreden. Zelfs de grasmaaier die Roos aan de muur had gehangen vonden ze prima!

Je ziet Kopen Zonder Kijken elke maandag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Je kijkt de aflevering van vanavond terug via RTLXL, of Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.