• RTL

Kopen Zonder Kijken: ‘Waar toveren ze toch dat extra geld vandaan?’

RTL

Zat je er ook weer klaar met je Bingo-kaart? Jaren 30 woning, check, baby op komst, oh nee, toch niet! Het was verfrissend: een stel zónder kinderwens. Deze aflevering draait om Bonne en Michiel die op zoek zijn naar een huis in Leeuwarden. En dat is in deze markt natuurlijk weer een bijzonder moeilijke opgave. Uiteindelijk wordt er een pareltje aangekocht waar nogal wat aan moet gebeuren… gelukkig is er dan altijd het extra budget!

Géén Kopen Zonder Kijken-aflevering zonder extra budget. Tien-, twintig-, soms wel dertig duizend euro wordt er uit de hoge hoed getoverd. In deze aflevering wordt het budget zelfs wel drie keer verhoogd.

Maar dit keer géén kandidaten die Bob op de zenuwen werken. Bonne en Michiel zijn realistisch, denken mee en waren óók nog eens hartstikke blij met hun Kopen Zonder Kijken-paleisje. Ze bestaan dus blijkbaar nog écht. De spontane koppels zónder al te hoge eisen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.