jan smit waylon muziekfeest op het plein rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jan smit waylon muziekfeest op het plein rtl boulevard
BN'ersRTLTV

‘Het komt wel weer goed tussen Bibi Breijman en Waylon’

|
|

Laatste update:

Waylon en Bibi gaan hun relatieproblemen met elkaar oplossen, zo liet de zanger weten. Eddy Zoëy weet zeker dat het hen gaat lukken: “Dat komt toch wel weer goed met Bibi en Waylon.

Waylon geeft relatie-update

Waylon vertelde gisteravond voor het eerst op camera over zijn gezinssituatie nadat bekend werd dat hij Bibi Breijman bedroog. “Het gaat goed. (…) Wij gaan dat gewoon met elkaar oplossen”, zo liet Waylon weten aan RTL Boulevard. Aan de desk van het tv-programma werd zojuist verder gesproken.

'Dat komt toch wel weer goed'

In het filmpje is een stukje te zien uit het optreden van Waylon en Jan Smit tijdens TROS Muziekfeest op het Plein – de twee hebben samen een nummer opgenomen. Wanneer Jan zijn vriend aankondigt, worden er een paar biertjes richting Waylon gegooid. Luuk Ikink vertelt dat het om boegeroep van een ‘klein groepje’ bezoekers ging. Hij verwacht dat de negatieve reacties slechts tijdelijk zijn. Ook Eddy Zoëy heeft vertrouwen in de situatie: Dat komt toch wel weer goed met Bibi en Waylon. Kom op.

Zo’n anderhalve week geleden raakte Waylon in opspraak toen juicekanalen naar buiten brachten dat de zanger Bibi zou hebben bedrogen. Die geruchten bleken te kloppen en Waylon gaf al snel zijn fout toe.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder