John Krasinski

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John Krasinski
Marvel

Komt John Krasinski terug in MCU Fantastic Four-film?

|
|

Laatste update:

Spoiler alert, maar alleen voor de mensen die in een andere dimensie hebben geleefd: John Krasinski kwam als Mr. Fantastic voor in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Marvel-fans vroegen het zich waarschijnlijk al af: komt de Reed Richards-acteur terug in de nieuwe Fantastic Four-film?

Fantastikkeltje verdacht

Die vraag werd de acteur gesteld tijdens de The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. John gedroeg zich alleen een beetje opmerkelijk toen de talkshowhost over de nieuwe Fantastic Four-film begon. Hij vertelt er namelijk vrijwel niks over. Deze film werd op Comic Con aangekondigd en staat in de planning voor 2024. En bij een film over de superheldengang hoort natuurlijk ook een leider; Mr. Fantastic.

Komt een man bij de Doctor

Jimmy Fallon vraagt ook naar zijn vrouw Emily Blunt, die volgens geruchten misschien ook in de film zou spelen. John speelt dat-ie verbaasd is, maar bevestigt helemaal niks. In plaats daarvan speelt hij een soort zwijgspel met de interviewer, en Jimmy gaat daar lekker in mee. Allemaal leuk en aardig, maar dat betekent wel dat we nog in spanning moeten afwachten op een bevestiging van John Krasinski als Doctor Reed Richards.

En voor iedereen die de nieuwe Doctor Strange-film nog niet heeft gezien, is het hoog nodig om je goed voor te bereiden. Dit is alles dat je moeten weten over Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder