Humberto Tan in Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan in Jinek op RTL 4

Komt Humberto Tan terug met RTL Late Night?

|
|

Laatste update:

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Humberto Tan, toch wel hét gezicht van RTL Late Night (en niet Twan Huys of Art Rooijakkers), sluit een terugkeer... niet uit?!

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat Humberto Tans RTL Late Night-avontuur als een nachtkaars uitging. Toch zette hij in de jaren ervoor een puike nieuwe talkshow op poten die het de NPO-concurrentie af en toe moeilijk maakte. We weten allemaal dat het later inzakte, maar als het aan Humberto zelf ligt, staat de spreekwoordelijke deur nog altijd op een kiertje. 

Comeback

Radio 2-DJ en RTL Boulevard-gezicht Ruud de Wild sprak vandaag met Humberto in zijn nieuwe editie van podcast 30 Minuten Rauw. Hierin vraagt hij 'm op de man af hoe het nu zit met RTL Late Night. Heeft hij nog 'iets recht te zetten'? Ook al zitten Beau van Erven Dorens en Eva Jinek (met nogal wisselend succes) nu op 'zijn' tijdslot? Hij sluit een terugkeer niet uit, aldus Humberto. "Ja, ik ben wel een sportman, maar op dit moment is het landschap gewoon goed verdeeld."

Talkshowoorlog

Humberto, die laatst zelf nog even aanschoof op zijn oude plekkie, heeft overigens alle vertrouwen in Eva Jinek en haar strijd in de talkshowoorlog. "Die gaat het wel redden", voorspelt hij. Maar: Humberto plaatst ook een kleine kanttekening. "Je moet wel kijken wat er gaat gebeuren als er commercials komen." En daar heeft 'ie een punt: toen Jinek laatst toch even reclame in de uitzending fietste, vonden veel kijkers dat al not done.

Lees verder