Komt er toch nog een vervolg op Gilmore Girls?

Veronica Superguide logo
Komt er toch nog een vervolg op Gilmore Girls?

Komt er toch nog een vervolg op Gilmore Girls?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Liters koffie, een moeder en dochter die de oren van ieders hoofd kletsen en een gezellig Amerikaans ons-kent-ons-dorpje waar de vreemdste types rondlopen, dat is Gilmore Girls. We kregen al een revival, maar bij Netflix denken ze na over nog een seizoen.

Nieuwe afleveringen

Er gingen al eerder geruchten over nog meer nieuwe afleveringen van Gilmore Girls en nu heeft Ted Sarandos van Netflix zich er officieel zelf over uitgesproken. “We waren erg blij met het succes van de show en de fans waren erg tevreden over de miniserie, die voldeed aan de verwachtingen”, aldus Sarandos in gesprek met de Press Association.

A Year In The Life

Afgelopen november verscheen de Gilmore Girls-revival A Year In The Life op Netflix. De kijkers werden getrakteerd op een miniserie, die in opdracht van Netflix werd gemaakt. De serie bestaat uit vier afleveringen van elk 90 minuten waarin we een kijkje kregen in de levens van Rory en Lorelai Gilmore tien jaar na het einde van de originele show.

Cliffhanger

Sarandos verklapte tevens dat hij in gesprek is met de makers en bedenkers van Gilmore Girls Amy Sherman-Palladino en Dan Palladino. Overigens, mocht je de revival gezien hebben, dan snap je wel waarom fans gretig verlangen naar nieuwe afleveringen. A Year In The Life eindigt namelijk met een enorme cliffhanger. De revival niet gezien? Je vindt hem op Netflix, net als alle seizoenen van de originele serie.

Lees verder