Komt er serieus een Supergirl/Riverdale cross-over?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Komt er serieus een Supergirl/Riverdale cross-over?

Komt er serieus een Supergirl/Riverdale cross-over?

|
|

Laatste update:

Vliegt Kara Danvers a.k.a. Supergirl het plaatsje Riverdale binnen volgend seizoen? Het klinkt als een bizarre cross-over, maar het zou zomaar kunnen.

Foto

Producer Robert Aguirre-Sacasa, die Riverdale op poten heeft gezet, twitterde een foto van Supergirl-actrice Melissa Benoist in de befaamde Riverdale-diner Pop’s, waar ze een milkshake deelt met niemand minder dan Lili Reinhart (Betty) en Camila Mendes (Veronica). 

Ja het kan!

De foto roept ongetwijfeld meer vragen op dan antwoorden. Is een Supergirl/Riverdale cross-over echt mogelijk? Jup. Niet alleen zien we haar letterlijk op de set, het is niet ongewoon voor CW (de producent van Riverdale en Supergirl) om karakters in elkaars show te laten opduiken. Zo fladderde Kara al eens voorbij in Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow. Tevens gaan de geruchten dat Riverdale seizoen 2 zo maar eens wat supernatuurlijker zou kunnen worden. 

Of toch niet?

Voordat jullie een collectieve ‘holy shit, het gaat gebeuren’ eruit gooien: Legends of Tomorrow, Arrow en The Flash zijn echt die-hard superhelden-shows. Riverdale is dat wat minder. Daarnaast worden CW-series opgenomen in hetzelfde complex. Ook een logische verklaring? Benoist is gewoon even op bezoek geweest op de set. Eerder liet de actrice namelijk al weten een groot fan te zijn van de serie.

We gaan het zien als 9 oktober Supergirl weer begint, of als Riverdale start op 11 oktober.

Lees verder