Komt er een volwassenen variant van Sesamstraat?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Komt er een volwassenen variant van Sesamstraat?

Komt er een volwassenen variant van Sesamstraat?

|
|

Laatste update:

Kijk jij als volwassene stiekem weleens (met je kinderen mee) naar Sesamstraat? Acteurs Bert Plagman en Renée Menschaar begrijpen dat en zien wel wat in een grote mensen-variant van de show.

Geen gek idee

Plagman en Menschaar vertolken in het originele Sesamstraat respectievelijk Tommie en Pino en vertelden vrijdagmiddag in het programma De Nieuws BV op Radio 1 dat ze Sesamstraat voor volwassenen helemaal geen gek idee vinden.

Andere invulling

"Niet met de poppen van Sesamstraat. Ik vind dat je dat moet koesteren, dat is van het programma. Maar een grote-mensen-Sesamstraat met lekker wat satire erin: ja”, aldus Menschaar. Hoe de volwassen variant er dan wel uit moet komen te zien, dat kan dus nog helemaal vrij ingevuld worden.

Niet voor kleuters

In Sesame Street (de Amerikaanse variant van het kinderprogramma) zijn er af en toe items te zien, die met een knipoog ook leuk zijn voor volwassenen. Dat zien Plagman en Menschaar niet zitten. "Een kleuterprogramma hebben we het over he?", aldus Plagman. "Alsjeblieft niet, laten we kleuters daar niet mee lastig vallen."

Lees verder