Big Brother 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Brother 2021

Hinten voormalig Big Brother-inwoners op tweede seizoen?

|
|

Laatste update:

Begin deze maand kwam er na 100 dagen vol plottwists, babynieuws en een hoop vrijwillige exits een einde aan het eerste 'vernieuwde' seizoen Big Brother. Hoewel de inwoners nog aan het bekomen zijn van alles, lijkt een tweede seizoen nu al nabij...

Althans, als we de hint niet verkeerd begrijpen...

Grootse comeback

Jill, Liese, Zoey, Naomi, Julie, Nick en Michel keerden vandaag terug naar de plek waar het allemaal begon... het huis! Waarom precies weten we niet, maar het lijkt erop dat ze iets willen zeggen. Want óf ze moeten in de tussentijd fan zijn geworden van het peace-teken of ze maken duidelijk dat er een tweede seizoen aankomt. Naomi is daar wel voor te porren. "Wij zijn klaar voor seizoen 2, jullie?"

Ook publiekslieveling Nick staat alvast in de startblokken. Hij schrijft bij een soortgelijke foto: "Wie is er klaar voor seizoen 2?"

Pas over een jaar?!

Na al deze fijne momenten kijken we daar natuurlijk niet van op, maar de aankondiging zou wel erg snel komen. Vlak na de Theo-loze finale meldde de zender immers dat het nog wel even zou duren. "Een nieuwe reeks zijn we zeker aan het onderzoeken, waarbij we goed zullen kijken naar alle lessen uit deze editie. Het huis blijft nog even staan, maar niet om snel weer bewoond te worden. Ik denk dat, als het terugkomt, de tijd daarvoor pas over een jaar rijp is."

'Kom maar op'

Over een jaar of langer; de fans die zijn blijven hangen, zijn enthousiast, zo blijkt wel uit de reacties op Twitter. 

Alle afleveringen van Big Brother zie je bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder