Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney+
Disney/Pixar

Komt Disney+ met een abonnement dat lijkt op Amazon Prime?!

|
|

Laatste update:

Ben jij een Disney-fan? Dan vind je dit vast te gek! Disney heeft namelijk plannen voor een nieuwe abonnementsvorm waarbij de streamingdienst wordt gecombineerd met andere voordelen, zoals korting op merchandise een pretparken.

Intern bij Disney wordt er zelfs gesproken over ‘Disney Prime’, dat schrijft The Wall Street Journal. Dit zal overigens niet de uiteindelijke naam worden. Spannende nieuwe plannen voor de streamingdienst die binnen no-time razendpopulair werd.

D23-programma

Het abonnement lijkt op de D23-abonnementen die Disney op dit moment al aanbiedt. Deze zijn gericht op de échte diehard-fans en hebben voordelen als toegang tot exclusieve evenementen en merchandise. Dit abonnement kost 99 dollar per jaar en biedt ook korting op Disney+.

Niet alleen voor de superfans

Maar anders dan het D23-programma wil Disney zich met deze nieuwe dienst juist focussen op de reguliere consument. De korting van Disney+ zou worden gebundeld met korting op pretparken, vakantieverblijven en merchandise

Disney Prime

Geen wonder dat de dienst dus wordt vergeleken met Amazon Prime. Dit abonnement geeft namelijk toegang tot Prime Video, de streamingdienst van Amazon, maar komt ook met voordelen als gratis content voor games als League of Legends en Pokémon Go. Daarnaast hoeven abonnees geen verzendkosten te betalen voor bestellingen uit de webshop.

Disney heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Er is dan ook niet duidelijk wanneer het nieuwe abonnement op de markt zou moeten komen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder