Komische R-rated beelden van Baywatch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Komische R-rated beelden van Baywatch

Komische R-rated beelden van Baywatch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dwayne "The Rock" Johnson en Zac Efron bewijzen in deze nieuwe "red band" trailer van Baywatch dat het preutse van de tv-serie er helemaal uit is.

Red band Baywatch

In de jaren 90 was Baywatch de best bekeken tv-serie ter wereld. Natuurlijk door de mooie, halfnaakte lichamen, maar misschien ook juist omdat het tegelijk met de handen boven de dekens bleef. Een kwart eeuw later mogen we op de Amerikaanse televisie nog steeds geen "fuck" horen, maar vooral op filmgebied zijn we sindsdien een eind gekomen.

Dat blijkt mooi uit de vergelijking die we kunnen maken tussen de preutse tv-serie en de totaal tegenovergestelde film die op 1 juni in première gaat. Eerdere beelden en posters lieten er al geen geheim over bestaan dat de nieuwe Baywatch vol seks, geweld en gescheld zit. Daar voegt deze "red band" trailer, het equivalent van een "R-rated" film, nog eens flink aan toe.

Zware tijden voor Zac Efron

Vooral Zac Efron heeft het te verduren in deze nieuwe trailer. Hij speelt groentje Matt Brody, die het aan de stok krijgt met Mitch Buchannon (Dwayne Johnson), de ervaren rot die wel weet hoe hij de grenzen van een nieuweling moet testen. Het risico is altijd dat alle leuke grappen al in de trailer worden vergeven, maar alleen in deze twee minuten zien we Matt al gedwongen worden om aan de ballen van een lijk te zitten en gooit Mitch een hardhandig geamputeerde voet naar hem.

Allemaal met een komisch oogpunt is, al moeten er ondertussen ook nog wat drugsdealers worden gevangen die blijkbaar alleen door strandwachten verslagen kunnen worden. 1 juni dus, met Priyanka Chopra, Alexandra Daddario en Kelly Rohrbach voor degenen die liever naar de vrouwen kijken!

Lees verder