Duncan Laurence bij Top 40 Awards

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Duncan Laurence bij Top 40 Awards

Sloveense komiek neemt Duncan Laurence op de hak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook in Slovenië begint men langzaam warm te draaien voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Om alvast in de stemming te komen, zong presentator Klemen Slakonja op live televisie een cover van ‘Arcade’, het nummer waarmee Duncan Laurence vorig jaar de internationale zangcompetitie won.

Piano

Het optreden nam halverwege echter een bizarre wending toen een vallende lamp op de piano van belandde. Niet alleen het muziekinstrument moest het ontgelden, ook Slakonja kwam er niet helemaal zonder kleerscheuren af. Maar dat weerhield hem er niet van om dapper door te zingen. The show must go on!

Stunts

Veel internationale kijkers waren geschokt door het incident. Niet in de laatste plaats omdat Klemen Slakonja de act voortzette met een flinke hoofdwond. Gelukkig wisten de Slovenen wel beter: Slakonja is in zijn thuisland een beroemde komiek, die wel vaker dit soort stunts uithaalt. Dat bleek maar weer toen hij niet veel later weer ongehavend op het podium stond. Cornald Maas, die onder meer als commentator en jurylid betrokken  bij het Eurovisie Songfestival, kon er gelukkig wel om lachen. Helaas heeft Duncan nog niet gereageerd op de spraakmakende imitatie van de Sloveen.

Lees verder