Komen we eindelijk te weten wie meedoet aan Wie Is De Mol?

Veronica Superguide logo
Komen we eindelijk te weten wie meedoet aan Wie Is De Mol?

Komen we eindelijk te weten wie meedoet aan Wie Is De Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als Expeditie Robinson bijna op zijn eind loopt, weet je waar je bijna op kunt verheugen: Wie Is De Mol? Art Rooijakkers toog naar Instagram om de fans een voorproefje te geven.

Time will tell

Rooijakkers postte vrijdagmiddag een foto met een klok die aftelt naar ruim drie dagen later. Op de achtergrond staat een vage afbeelding van een bos. "Trust nobody... only time will tell", heeft Rooijakkers bij de foto geschreven.

Zie ook:

2017

Een ding is zeker, als we Art moeten geloven: maandag komen we meer te weten over het gloednieuwe seizoen Wie Is De Mol? Als we geluk hebben, worden de kandidaten bekendgemaakt. Vorig jaar vond de onthulling plaats op de Dam in Amsterdam, waar de deelnemers een voor een verschenen. Wordt het dit jaar weer zo spannend?

Exotische bestemming

In Wie Is De Mol? probeert een team van verschillende BN'ers middels verschillende spannende spellen erachter te komen wie De Mol is. Dat is namelijk een van hen, die zoveel mogelijk verborgen probeert te houden dat hij of zij de bedrieger is. Het populaire spelprogramma speelt zich bijna altijd af op een exotische bestemming.

Lees verder