Koen Kardashian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Koen Kardashian
BN'ersOphef

Koen Kardashian haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Wat is jouw grens?’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Koen Kardashian maakt er geen geheim van dat hij Yvonne Coldeweijer niet kan luchten. De influencer is helemaal klaar met de queen of gossip nadat ze hem de tip gaf om vrienden te zoeken die geen drugs gebruiken. “Eigenlijk wil ik je naam niet eens noemen. Maar ik doe het toch”, zei hij gisteren in een Instagram-story.

‘Ik wilde niet meer verder’

Onlangs vertrok Koen voor de tweede keer naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika vanwege een drugsverslaving. Eerder vertelde hij daarover in Boerderij van Dorst. Hij vervolgt zijn verhaal: “Na het zien van jouw video over mij wilde ik niet meer verder. Dat jij mij zo erg aan de publieke schandpaal hebt genageld, terwijl je wist hoe slecht het met mij ging. Je had geen enkel recht dit te doen.”

Cancel de roddelkoningin

Koen schuift het niet onder stoelen of banken: “Ik vind je een naar en gemeen mens en ik kan niet begrijpen hoe jij met jezelf kunt leven”. Vandaag roept hij zelfs op om de roddelkoningin te cancelen wegens ‘pesten’. “Rapporteer dit extra dikke roddelblad en laten we hopen dat Instagram wellicht ingrijpt”, schrijft hij.

Van geen kwaad bewust

Yvonne, die recent ook onder vuur lag vanwege haar afslankpillen-verhaal over Samantha Steenwijk, is zich van geen kwaad bewust, blijkt uit een reactie op de Instagram-story van Koen: “Ik weet dat je me hierom haat, maar het maakt me niet uit. Als je maar gezond bent en blijft, en je familie weer met een gerust hart kan slapen.”

Heb jij hulp nodig? Neem contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113, 0800-0113, 0900 0113 of 113.nl. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Lees verder