Disney+ komt met 39 nieuwe Knabbel en Babbel-afleveringen

Veronica Superguide logo
Disney+ komt met 39 nieuwe Knabbel en Babbel-afleveringen

Disney+ komt met 39 nieuwe Knabbel en Babbel-afleveringen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We krijgen steeds meer zicht op de series en films die je straks op Disney+ kunt gaan bekijken. De nieuwste toevoeging aan de lijst is er eentje die wij niet hadden zien aankomen. Knabbel en Babbel krijgen een reboot!

Disney+ brengt Knabbel en Babbel naar de grote stad

De twee eekhoorntjes Knabbel en Babbel krijgen een volledig nieuwe serie op streamingdienst Disney+. Dit heugelijke nieuws werd aangekondigd op het Annecy International Animated Film Festival in Frankrijk (via The Hollywood Reporter). De serie moet uit 39 aflevering bestaan van elk zo’n 7 minuten. Helaas lijkt hun oude buurman Donald Duck geen rol te spelen in de tekenfilmserie… Knabbel en Babbel wonen nu namelijk in de grote stad en het lijkt ons enorm stug dat Donald bereid is Duckstad te verlaten. De Disney+-serie met de chipmunks in de hoofdrol wordt non-verbaal en combineert een traditionele animatiestijl met eigentijdse, komische verhalen.

Wanneer mag je Disney+ in Nederland verwachten?

Disney+ wordt in november in de Verenigde Staten gelanceerd. Een officiële launchdatum voor de streamingdienst in Nederland is nog niet gegeven. Maar wij hopen nog steeds vurig dat we in ieder geval eerder mogen kennismaken dan de rest van Europa - of zelfs eerder dan de rest van de wereld! Op Disney+ kun je straks content van Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic en 20th Century Fox checken. Daaronder wellicht ook wel een vervolg op fantasy-klassieker Willow.

Lees verder