Kleine Roseanne-reünie 20 jaar na stoppen sitcom

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kleine Roseanne-reünie 20 jaar na stoppen sitcom

Kleine Roseanne-reünie 20 jaar na stoppen sitcom

|
|

Laatste update:

Het was één van de meest succesvolle series van de jaren ’80 en ’90: Roseanne. Gisteren, voor het eerst in twintig jaar, kropen John Goodman, vader Dan Conner in de serie, en Sara Gilbert, die dochter Darlene speelde, weer even in de huid van hun karakter.

Back with the Conners

Goodman (64) bracht ter promotie van zijn nieuwe film Kong: Skull Island een bezoek aan de talkshow The Talk, die Gilbert presenteert. Speciaal voor zijn bezoek liet Gilbert de studio ombouwen tot de welbekende woonkamer van de Conners, waarin ze van 1988 tot 1997 wekelijks te zien waren. 

'Pap, ik moet je iets vertellen...'

De twee voeren een wat ongemakkelijk en zeer herkenbaar gesprek op de bank, waarbij Darlene ‘schokkend’ nieuws heeft voor haar vader. Bekijk de geinige beelden in bovenstaande video.

Ster met een ster

Naast de bijzondere reünie is het sowieso een speciaal weekend voor John Goodman. Gisteren is hij vereeuwigd op de Hollywood Walk of Fame. De acteur mocht de 2604e ster op de Walk of Fame onthullen. In zijn speech bedankte hij zijn tv-vrouw Roseanne Barr. “Ik denk niet dat ik hier zou staan zonder haar. Ze heeft veel te verduren gehad, maar ik hou van haar.”
'Kong: Skull Island' draait vanaf deze week in de bioscoop. Bekijk de trailer in onderstaande video:

Lees verder