Klein meisje kiest horrorthema voor haar verjaardag en het is perfect

Veronica Superguide logo
Klein meisje kiest horrorthema voor haar verjaardag en het is perfect

Klein meisje kiest horrorthema voor haar verjaardag en het is perfect

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er zijn genoeg thema’s voor een kinderverjaardag te verzinnen. Wat dacht je van Batman, paarden of Frozen? (en krijgt Elsa nou een vrouwelijke lover of niet? Wij zijn voor). Maar wat je niet zo vaak aantreft, is een horrorthema. Laatst was er nog per ongeluk een horrorfilm aangezet in een bioscoop waar toch echt een kinderfilm zou spelen. Kinderen in alle staten. Dus nee, horror en kinderen, dat matched meestal matig. Maar soms...

Welk thema zeg je?

Maar één meisje had duidelijk zo haar eigen ideeën over wat een gaaf thema is. Geen superheld, niks daarvan. Zij koos voor The Nun, een horrorfilm over een geflipte horror-non. En nee, wij begrijpen ook niet hoe een driejarige in godsnaam in aanraking komt met zo’n film. Via een poster op de muur bij mama's werk? Nee, dat zit anders…

Allemaal de schuld van oma

Andrea, de tante van het meisje, heeft tegen Buzzfeed vertelt dat haar oma de film op had staan. De kleine stond er op dat ze de hele film mocht kijken en oma zei ‘oke'. De film bleef aan en de enge non werd het thema. Het ziet er wel geweldig uit. Kijk eens.

En als je je afvraagt of zo’n feestje wel bezocht wordt door klasgenootjes. Ja zeker wel!

En Twitter ging los, want een klein meisje met een horrorthema, dat blijkt dus wel vaker voor te komen. Kijk naar deze kleine horrorfans!

De film

The Nun is een film uit 2018. In 1952 vindt er een onderzoek plaats een klooster in Roemenië, naar de dood van een non. De priester die het onderzoek uitvoert krijgt hulp van een aspirant non en uiteraard komen ze allemaal demonische zaken tegen. De film is niet al te best, maar perfect voor een kinderfeestjesthema, blijkt. Bonnie Aarons, die de creepy non speelt in de film, heeft de familie gevraagd of het leuk is als ze een cadeautje stuurt. Eh… jaaa!!!

Lees verder