Kippenvel bij de laatste trailer van Beauty and the Beast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kippenvel bij de laatste trailer van Beauty and the Beast

Kippenvel bij de laatste trailer van Beauty and the Beast

|
|

Laatste update:

We wachtten er met smart op: een echte, lange trailer van Beauty and the Beast. Disney stelt niet teleur en gooide een tweeënhalve minuut durende, betoverende video online.

Trailer

De meeste trailers duren tegenwoordig veel te lang en geven teveel weg van de betreffende film. Dat probleem hadden we niet bij Beauty and the Beast, want ook al was het verhaal bekend, we waren zo ontzettend benieuwd naar hoe het eruit zag daar binnen in dat kasteel. 

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast gaat over het brave meisje Belle. Opschepper Gaston wil haar hart veroveren, maar daar heeft ze geen trek in, liever duikt ze de plaatselijke bibliotheek in. Wanneer haar vader gevangen wordt genomen in het kasteel van het beruchte Beest, wil ze hem redden en besluit ze zijn plek in te nemen. Al wonende opgesloten in het kasteel, leert ze de bewoners beter kennen. Allemaal, inclusief het Beest zelf, zijn ze vervloekt door een heks. Alleen wanneer hij echte liefde leert kennen, kan de betovering verbroken worden. 

Cast

De cast van Beauty and the Beast is nog een reden waarom we zo naar de film uitkijken. In een serie van bewegende posters zagen we al hoe mooi de personages Emma Watson, Luke Evans, Emma Thompson, Ian McKellen, Ewan McGregor, Kevin Kline en Stanley Tucci eruit zien. Beauty and the Beast draait vanaf 29 maart in de bioscoop. 

Lees verder