King Arthur-film met Jude Law is om van te watertanden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
King Arthur-film met Jude Law is om van te watertanden

King Arthur-film met Jude Law is om van te watertanden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

King Arthur: Legend of the Sword zit vol met sterren, actie, special effects en een vleugje fantasie. Klik snel door naar de nieuwe trailer!

King Arthur: Legend of the Sword

Het verhaal van de (waarschijnlijk fictieve) King Arthur mag bekend zijn: volgens tovenaar Merlijn was hij de wettig geboren koning van Brittannië, omdat Arthur als enige een zwaard uit een zware steen wist te trekken. In de nieuwe verfilming van zijn verhaal spelen onder anderen Charlie Hunnam (Pacific Rim), Jude Law (Sherlock Holmes), Aidan Gillen (Game of Thrones) en Eric Bana (Troy).

De epische scènes in King Arthur: Legend of the Sword lijken niet onder te doen voor de magistrale veldslagen die we inmiddels al bijna gewend zijn van krakers als Lord of the Rings en Game of Thrones. Met een budget van 102 miljoen dollar mag dat misschien ook wel. Het voorproefje van de geweldige special effects verraadt ook dat er een bovennatuurlijk tintje aan deze nieuwe vertelling van het Arthur-verhaal zit.

Guy Ritchie

Schrijver en regisseur Guy Ritchie ken je hopelijk niet als de ex van Madonna. Hij heeft zijn sporen als filmmaker meer dan verdiend met films als Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, The Man from U.N.C.L.E., RocknRolla en de Sherlock Holmes-films met Robert Downey Jr. en Jude Law. Ook deze nieuwe film draagt weer duidelijk zijn handtekening, en als Guy Ritchie-fan zit je waarschijnlijk al te watertanden bij deze trailer.

King Arthur: Legend of the Sword draait vanaf 11 mei in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder