Kinderen in paniek na horrortrailers voor vertoning Peppa Pig-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kinderen in paniek na horrortrailers voor vertoning Peppa Pig-film

Kinderen in paniek na horrortrailers voor vertoning Peppa Pig-film

|
|

Laatste update:

Een zaal vol jonge bioscoopgangers maakte zich op voor de voorstelling van Peppa Pig: Festival of Fun. Maar die verliep net iets minder gezellig dan de fans van het feestvarken hadden gehoopt…

Zwartgallig

De jonge bezoekertjes van Peppa Pig: Festival of Fun kregen deze week de schrik van hun leven. Voordat de film begon, werd het publiek namelijk onverwachts geconfronteerd met twee gruwelijke horrortrailers! Eerst was de trailer voor Ma, een zwartgallige horrorkomedie over een krankzinnige vrouw die een aantal tieners ontvoert. Alsof dat nog niet genoeg was, volgde daarop de trailer voor Brightburn. En ook deze is zoals je kunt zien niet bepaald geschikt voor tere kinderzieltjes!

Paniek

De ouders van de kinderen waren natuurlijk niet blij met het voorprogramma. Charlie Jones nam haar tweejarige dochter Annie voor het eerst mee naar de film. Tegenover de BBC vertelt zij: “Ik probeerde haar ogen te bedekken en vertelde mijn dochter dat dit malle films waren voor pappa’s en mamma’s. Maar toen er heel veel kinderen begonnen te huilen, raakte zij ook in paniek. Normaal is Annie heel uitbundig zodra ze Peppa Pig ziet, maar na die nare ervaring zat ze er heel stilletjes bij.”

Bioscoopketen Empire Cinemas, verantwoordelijk voor de blunder, heeft excuses aangeboden. Ze hebben beloofd een onderzoek in te stellen om ervoor te zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren.

Lees verder