Kim Kötter bij Masters of LXRY 2019 in Amsterdam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kötter bij Masters of LXRY 2019 in Amsterdam

Kim Kötter kwaad op Dennis Schouten: ‘het is gênant’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Expeditie Robinson-deelneemster en oud-Miss Nederland Kim Kötter slaat terug nadat PowNed-verslaggever Dennis Schouten volgens haar een 'gênante' opmerking maakte over haar én 'over de rug van een overleden meisje'. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

Het begon allemaal met een uitspraak van Dennis in de nieuwe podcast Littekens van Wilfred Genee (Radio Veronica). Hun gesprek kwam terecht bij Dennis' ex-vriendin, model Lotte van der Zee, die vorig jaar maart op 20-jarige leeftijd overleed na een hartaanval. Tijdens de uitvaart van Lotte maakte Kim Kötter volgens Dennis een héle rare opmerking.

'Die spoort niet helemaal'

Volgens Dennis kwam Kim met een idee tijdens het condoleren. "Die zei: 'kom maar hier, via de zijkant van de kerk, dan sta je naast de ouders'." De PowNed-verslaggever zag dit echter niet zo zitten. Hij had al een tijdje geen relatie meer met Lotte en vond dat dus niet gepast. "Ik sta daar ook. Ik was ooit Miss Nederland", zou Kim hebben gezegd. Dennis: "Ja, so what? Die spoort niet helemaal. Ik was echt verdrietig die dag en zij stond daar interessant te doen."

Reactie Kim Kötter

Kim, die recent in het veelbesproken Expeditie Robinson-seizoen zat, is not amused. "Het is gênant dat radio Veronica over de rug van een overleden meisje dit verzinsel in een persbericht naar buiten brengt ter promotie van een podcast", aldus haar management (via Shownieuws). "Het is respectloos naar de familie van Lotte naast het feit dat de uitspraak niet waar is. Radio Veronica had zich nog een keer achter de oren moet krabben toen ze dit bericht naar buiten brachten."

Lees verder