Kim Kardashian verrast met scherpe tong in SNL

Door Redactie
Kim Kardashian SNL

In haar presentatiedebuut op Saturday Night Live heeft Kim Kardashian de vloer aangeveegd met… iedereen. Haar critici, haar ex-man Kanye, haar familie en zelfs haarzelf. De Instagram-persoonlijkheid kwam onverwacht scherp uit de hoek.

De Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live is één van de meest populaire programma’s op televisie. Het is een eer als je de presentatie voor je rekening mag nemen. Elke week is dat een andere celebrity en ditmaal was de beurt aan Kim.

Spotlights AAN

Kim is zo bekend, dat ze regelmatig zelf het doelwit van spot is. Tijd voor de Keeping Up With The Kardashians-ster om daar gepast op te antwoorden. Ook nu was er kritiek op de keuze van SNL voor Kim, omdat ze geen gevestigd actrice of comedian is: “Ik ben ook verrast dat ik hier sta. Ik speel maar in één film en daarvan was mijn moeder me vergeten te vertellen dat er een première was.”

Dat laatste is een referentie aan haar sextape die in het begin van haar realitycarrière online verscheen. Managermoeder Kris Jenner moest zorgen dat dochterlief er zonder kleerscheuren uitkwam. Uiteindelijk kon Kim door haar bekendheid juist een eigen kledinglijn beginnen. Wie het laatst lacht...

Golddigger

Haar moeder Kris krijgt sowieso de aandacht: “Je kunt niet van mij zeggen dat ik op geld uit ben. Ik heb geen idee hoe je golddigger wordt, dus daarvoor heb ik mijn moeders vriend Corey geraadpleegd.”

Ook Kanye West passeerde de revue, met wie Kim nu (mogelijk om overspel) in scheiding ligt. “Ik trouwde met de beste rapper ooit. Hij is de rijkste zwarte man van de Verenigde Staten en schonk me vier geweldige kinderen. Toen ik de scheiding aanvroeg, ging het dus echt om zijn persoonlijkheid.” Zo, die zoete broodjes werden vlug zuur. Komedy met een grote K!

Kim Kardashian is te zien in de realityserie Keeping Up With The Kardashians op Hayu.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.