Kim Kardashian MET gala

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kardashian MET gala
Kardashians

Kim Kardashian gaat voorlopig niet op zoek naar een man

|
|

Laatste update:

Kim Kardashian heeft in de maandaguitzending van de Amerikaanse talkshow Live with Kelly and Ryan aangegeven voorlopig single te blijven en niet op zoek te gaan naar een nieuwe vlam, nadat haar relatie met Pete Davidson op de klippen liep.

Absoluut niemand

De realityster is onzeker over de toekomst van haar liefdesleven, maar heeft geen haast om snel weer te gaan daten. Ze is ‘nog niet klaar’ voor een nieuwe relatie. Toen er werd gevraagd met wat voor man ze zichzelf zag, antwoordde ze met: “absoluut niemand”.

Dokter of wetenschapper?

Kelly, de host van de show, adviseerde haar vervolgens om voorlopig van de datingapps af te blijven. Waarna Kim uitlegde dat het niet eens bij haar opkomt om die te gebruiken’. Ze is misschien wel op zoek naar iemand buiten de entertainment industrie, ging ze verder. “Ik heb het al eerder gezegd, misschien moet ik gaan daten met een dokter of wetenschapper.” “Maar voorlopig ben ik er nog niet klaar voor”, voegde ze daar aan toe. 

Eerdere relaties

Kim Kardashian beëindigde onlangs haar relatie met Pete Davidson waar ze negen maanden mee samen was. Daarvoor is de ster van Keeping up with the Kardashians zeven jaar getrouwd geweest met de Amerikaanse rapper Ye. Dit eindigde begin 2021 in een scheiding nadat de rapper haar had bedrogen met zijn fans

Seizoen 2 van The Kardashians is elke donderdag te zien op Disney+.

 

Lees verder