Curb Your Enthousiasm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Curb Your Enthousiasm

Kijktip: fantastische recensies voor Curb Your Enthusiasm bij Ziggo

|
|

Laatste update:

Het tiende seizoen van Curb Your Enthusiasm is vanaf nu te zien bij Ziggo Movies & Series XL. Dat belooft weer een seizoen vol verschrikkelijk oncomfortabele momenten! Mocht je de serie nog nooit gekeken hebben, dan hebben wij een lijstje opgesteld met uitstekende redenen om dit jaar aan de serie te beginnen

Geen filter

Curb Your Enthusiasm gaat over het leven van Larry David, die samen met Jerry Seinfeld de gelijknamige hitserie Seinfeld schreef. In alweer het tiende seizoen van deze comedyserie zien we hoe David zich, zoals altijd, ergert aan typische sociale issues. Hij maakt er dan ook geen probleem van zijn ongenoegen te uiten, en dat is seizoen na seizoen precies zo ongemakkelijk als je denkt. Niet iedereen is van deze ongecensureerde mening gediend, maar natuurlijk kan dat Larry ook dit seizoen weer niks schelen. 

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Rivalen

In dit seizoen probeert Larry een café te openen, uit wraak. Hij is namelijk niet meer welkom in Mocha Joe’s, een ander cafeetje in de buurt. Het wordt duidelijk hoe elke kleine tegenslag - een koud kopje koffie of een vlek op zijn trui - bij Larry kunnen leiden tot een waterval aan gezeik voor iedereen om hem heen.

Lovende recensies

Het publiek is ook dit seizoen helemaal weg van de sarcastische Larry. Op Rotten Tomatoes staat het nieuwe seizoen op een indrukwekkende 94%. Critici zijn lovend over de nieuwe thema's en ook over de manier waarop de serie zichzelf relevant heeft weten te houden, zelfs na negen seizoenen. Het komische talent van Larry zelf blijft uiteraard de ster van de show! 

Het tiende seizoen van Curb Your Enthusiasm kan je nu zien bij Ziggo Movies & Series XL!

Zin in nog meer hilariteit? Bekijk hier de 7 beste sitcoms ooit!

Lees verder