Kijktip: Nieuw Seizoen Ranking The Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kijktip: Nieuw Seizoen Ranking The Stars

Kijktip: Nieuw Seizoen Ranking The Stars

|
|

Laatste update:

Natuurlijk staan de meeste TV's vanavond ingeschakeld op de WK-finale, maar toch is er ook nog wat anders op de buis. Wie geen zin heeft om te zien hoe die stugge Fransen de hardwerkende Kroaten verslaan kan later op de avond namelijk terecht bij een nieuw seizoen van Ranking The Stars. Voor alweer het vijftiende seizoen op rij gaan tien BN’ers elkaar ongegeneerd in de zeik nemen. En als het niet grof genoeg is dan gooit presentator Paul de Leeuw er gewoon nog een schepje bovenop.

Laatste seizoen?

Misschien wordt dit vijftiende seizoen ook meteen het laatste seizoen, want Paul de Leeuw gaat BNN Vara immers verlaten voor RTL4. Het is niet duidelijk of zijn RTL-contract hem toestaat het programma ook in de toekomst nog te presenteren. Als het aan de olijke presentator zelf ligt kan hij nog jaren doorgaan, aangezien Paul het presenteren van Ranking The Stars beschrijft als “Het leukste vakantiebaantje van de televisie”. De officiële website van het programma hint in elk geval dat dit het laatste seizoen wordt.

Nieuwkomers en oudgedienden

Nieuwkomers dit seizoen

zijn onder meer Jan Versteegh, Georgina Verbaan, Olcay Gulsen, Johan Goossens en Sander Lantinga. Zij mogen zich verbaal staande zien te houden tegenover oudgedienden als Gerda Havertong, Patty Brard, Karin Bloemen, Anny Schilder, en Jörgen Raymann.

Niveautje hoor

RTL Boulevard gaf al een voorproefje van het nieuwe seizoen

. Hieruit blijkt dat schaatser Kjeld Nuis behoorlijk gevat blijkt te zijn waarmee hij een welkome aanvulling op het team is.  Richard Groenendijk liet al aan RTL Boulevard-presentator Aran Bade doorschemeren dat vooral Patty Brard en Gerda Havertong weer rake one-liners over en weer uitdelen. Bade verklapte ook al dat er de eerste aflevering meteen een vraag is over wie het meest met seks experimenteert. SPOILER ALERT! Annie Schilder wint de ronde en wint vervolgens een dildopakket. Het niveau ligt ook dit seizoen weer lekker hoog dus.

Lees verder