Kijktip: Miljuschka in Mexico

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kijktip: Miljuschka in Mexico

Kijktip: Miljuschka in Mexico

|
|

Laatste update:

Miljuschka Witzenhausen, die iedereen nu kent door haar deelname aan Wie is de Mol?, reist vanavond af naar Mexico om zich onder te dompelen in de Mexicaanse eetcultuur. Tijdens de eerste aflevering staat maïs centraal!

Mil in Mexico

Hoe maak je van maïs een tortilla? Dat is nog niet zo gemakkelijk. Miljuschka bezoekt een familie die op hun boerderij maïs teelt. In de Mexicaanse hoofdstad probeert ze alle soorten streetfood uit. Dat betekent taco's, taco's en nog meer taco's! Oh en tussendoor proeft ze ook nog even een taco.

Een eigen recept

Elke aflevering bezoekt de tv-kok de mooiste markten en tentjes en ontmoet ze de beste chefs. Natuurlijk deelt ze ook elke week een typisch Mexicaans recept, helemaal in stijl van het thema-ingrediënt. Naast maïs komen de typisch Mexicaanse bonen, avocado's, chocolade en chilipepers langs.

Contract bij RTL

De kookprogramma's die Miljuschka voor 24Kitchen maakt zijn niet het enige. De tv-kok heeft begin dit jaar haar contract bij RTL met drie jaar verlengd. Ze is al langere tijd voedingsdeskundige bij RTL Boulevard en gaat binnenkort zelfs programma's voor Videoland maken. Voorlopig blijft ze ook gewoon te zien op 24Kitchen.

Miljuschka in Mexico is elke maandag om 22:00 uur te zien op 24Kitchen.

Lees verder