Miljuschka Witzenhausen, die iedereen nu kent door haar deelname aan Wie is de Mol?, reist vanavond af naar Mexico om zich onder te dompelen in de Mexicaanse eetcultuur. Tijdens de eerste aflevering staat maïs centraal!
Mil in Mexico
Hoe maak je van maïs een tortilla? Dat is nog niet zo gemakkelijk. Miljuschka bezoekt een familie die op hun boerderij maïs teelt. In de Mexicaanse hoofdstad probeert ze alle soorten streetfood uit. Dat betekent taco's, taco's en nog meer taco's! Oh en tussendoor proeft ze ook nog even een taco.
Een eigen recept
Elke aflevering bezoekt de tv-kok de mooiste markten en tentjes en ontmoet ze de beste chefs. Natuurlijk deelt ze ook elke week een typisch Mexicaans recept, helemaal in stijl van het thema-ingrediënt. Naast maïs komen de typisch Mexicaanse bonen, avocado's, chocolade en chilipepers langs.
Contract bij RTL
De kookprogramma's die Miljuschka voor 24Kitchen maakt zijn niet het enige. De tv-kok heeft begin dit jaar haar contract bij RTL met drie jaar verlengd. Ze is al langere tijd voedingsdeskundige bij RTL Boulevard en gaat binnenkort zelfs programma's voor Videoland maken. Voorlopig blijft ze ook gewoon te zien op 24Kitchen.
Miljuschka in Mexico is elke maandag om 22:00 uur te zien op 24Kitchen.
Lees verder
Angela de Jong klaar met SBS 6 en Peter Gillis: ‘om te kotsen’
Wat is er met Dirty Dancing-ster Jennifer ‘Baby’ Grey gebeurd?
Ezra Miller reageert eindelijk op beschuldigingen en bizarre gedrag
‘Liam Hemsworth en vriendin zijn uit elkaar’
Dit is waarom Nederland een kickboksland is
Christiaan: ‘Een sterk verhaal blijft zijn kracht behouden’
Recycle-tv: Hoe ‘nieuw’ is het nieuwe tv-seizoen?
Rob Goossens: 'Zou niet lekker slapen als ik Wim Kieft of Andy van der Meijde was'
Vandaag Inside loopt meteen uit de hand: ‘Tepelbijtertje’
B&B Vol Liefde-Denise schrikt van actie Ben: ‘Niet zo dichtbij’