A Quiet Place

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
A Quiet Place

Kijktip: A Quiet Place op Spike

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maart is de horrormaand op Spike en dat betekent elke week een angstaanjagende horrorfilm op tv. Vanavond is het de beurt aan de megaspannende film A Quiet Place. Laat die popcorn en de zak chips maar staan, er is doodse stilte vereist...

Sssht!

De familie Abbott probeert te overleven in een post-apocalyptische wereld door zich schuil te houden voor de enge monsters die wel een kind als ontbijt lusten. Deze grote wezens hebben megagevoelig gehoor en komen op het minste geluid af. Alles en iedereen moet dus zo stil mogelijk zijn. Lukt het Evelyn (Emily Blunt) om zonder geluid te bevallen van haar kindje? Kunnen baby's überhaupt stil zijn??

Heel erg spannend

Hoewel A Quiet Place geen typische horror is met jump scares of een overvloed aan bloed, zit je de hele film op het puntje van je stoel. Spanning is het sleutelwoord bij het kijken van deze film. Eén geluidje kan al genoeg zijn voor de familie om het niet te overleven...

Stil in de bioscoop

Hoewel het vervolg al veel positieve reacties kreeg, is de release van A Quiet Place part II uitgesteld vanwege het coronavirus. Hou Superguide in de gaten voor updates over een nieuwe datum!

A Quiet Place is vanavond om 20:30 uur te zien op Spike. Volgende week vrijdag sluit de zender de horrormaand af met Realms.

Lees verder