Angela Groothuizen met familie Van Beek in Ver van Huis (RTL4)

Veronica Superguide logo
Angela Groothuizen met familie Van Beek in Ver van Huis (RTL4)

Kijkers Ver van Huis ergeren zich massaal aan 'verwende families'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het was gisteren tijd voor de tweede aflevering van Ver van Huis (RTL 4), het programma waarin Angela Groothuizen probleemgezinnen onderdompelt in de wereld van de Amish-people. Ook nu ontploft twitter weer met verbaasde reacties over de 'verwende families'. 

Doel van het programma? De families dichter bij elkaar brengen. Door ze te droppen bij de ouderwetse Amish-bevolking, moeten ze wel met elkaar communiceren en laten ze alle moderne communicatiemiddelen liggen. Dit levert echter een gigantische cultuurshock op. Kijkers smullen, maar kunnen hun verbazing en ergernis maar moeilijk verbergen...

Van Beek en Te Vrede

Vooral de familie Van Beek en het gezin Te Vrede kreeg de volle laag van kritische kijkers. Niet luisteren naar de psycholoog, lak hebben aan de Amish en hun regeltjes, bekvechten met elkaar... Kortom: DRAMA! 

Nieuw tv-seizoen

Ver van Huis is één van de nieuwe programma's waar RTL mee kwam voor het nieuwe tv-seizoen, dat momenteel losbarst in Hilversum. Met shows als Het Spijt Me, The Repair Shop, Beau én Ranking The Stars - met een hysterische Martien Meiland - hoopt RTL de grote tv-oorlog te winnen van de concurrenten. Het grote voordeel voor ons kijkers? Er is weer écht iets te kiezen tussen RTL, SBS6 (dat Lingo nieuw leven inblies) én de NPO!

Ver van Huis is elke dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder