Help, Mijn Man is Klusser!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Help, Mijn Man is Klusser!

Kijkers van Help, Mijn Man is Klusser! geëmotioneerd: 'Heftig!'

|
|

Laatste update:

De kijkers van het klusprogramma Help, Mijn Man is Klusser! waren in tranen om het heftige verhaal van het gezin waarvan het huis werd opgeknapt.

Robin en Robbert wonen in een klusboerderij waarvan de begane grond spic en span is, maar de eerste verdieping er al jaren uitzag als een bouwput. Dat is geen gevalletje van luiheid, de tweede dochter van het stel overleed vorig jaar drie weken na haar geboorte, waardoor zowel Robin als Robbert er helemaal doorheen zaten.

Kijkers van Help, Mijn Man is Klusser! geëmotioneerd: 'Heftig!'

Geen motivatie

Robin had nog altijd last van haar zwangerschapsvergiftiging, waardoor haar dochter ook was overleden. Ze was nog vaak somber en had veel rust nodig. Maar ook Robbert, timmerman in het dagelijkse leven, leek weinig zin meer te hebben in een verbouwing. “Ik denk gewoon echt dat z'n motivatie weg is”, legde Robin uit.

Harde werker

In tegenstelling tot de ergernis die veel andere mannen opwekken bij kijkers, waren ze weg van Robbert. Hij kluste minstens zo hard als het vaste klusteam van Help, Mijn Man is Klusser!. Het team was meerdere malen aangenaam verrast als ze zagen hoe hard Robbert ook 's avonds doorwerkte.

De band tussen het stel leek erg liefdevol en Robbert gaf ook aan veel energie te krijgen van het klussen. Dat kwam volgens hem omdat er eindelijk een einde aan de klusellende leek te komen. Allemaal harstikke positief natuurlijk, totdat aan het einde van de verbouwing het gedenkplekje voor het overleden kindje werd onthuld. Toen schoten een hoop kijkers vol.

Niet alle kandidaten waren overigens te spreken over hun deelname aan Help, Mijn Man is Klusser!

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag te zien om 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder