Viserys House of the Dragon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Viserys House of the Dragon
House of the Dragon

Kijkers spotten grote fout in nieuwe House of the Dragon aflevering

|
|

Laatste update:

House of the Dragon-fans konden gisteren weer smullen van een nieuwe aflevering, maar voor sommigen had episode 3 een gekke nasmaak. De makers hebben een flinke montagefout achtergelaten! Zo blijkt koning Viserys plotseling groene vingers te hebben…

De vinger

Paddy Considine speelt koning Viserys in House of the Dragon. Hij heeft een mysterieuze ziekte waardoor twee vingers zijn afgestorven. Omdat de acteur ze nog alle tien heeft, zijn twee vingers met de computer verwijderd.

Om dat trucje te doen heeft de Viserys-acteur twee groene vingers op de set. Zo kunnen de CGI-artiesten makkelijk de vingertjes achteraf uitwissen. Alleen… ze zijn vergeten om dat in één scène te doen! Op Twitter worden screenshots van de aflevering al gedeeld.

De nieuwe Game of Thrones Starbucks beker?

Of HBO Max nog een nieuwe versie gaat uploaden waarin het foutje verwijderd wordt, is niet bekend. Game of Thrones heeft sowieso een geschiedenis met montagefoutjes. De beroemdste is de Starbucks koffiebeker die op een tafel stond tijdens een van de afleveringen in het laatste seizoen. Sindsdien worden er hele strenge koffieregels gehanteerd op de set.

Viserys mist zijn vingers ook in de komende afleveringen dus kijkers zullen extra goed opletten of HBO nog een keer de fout maakt. House of the Dragon krijgt iedere maandag een nieuwe aflevering op HBO Max.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder