Nikkie Plessen en Bridget Maasland in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikkie Plessen en Bridget Maasland in RTL Boulevard

Kijkers spotten bijzondere fout in RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Oplettende RTL Boulevard-kijkers spotten al een paar dagen iets 'geks' wanneer ze door de studioramen naar buiten kijken. Ze zien de klok op het Leidseplein staan en die geeft een hele andere tijd aan. Euhm... is RTL Boulevard eigenlijk wel zo 'live'?

De entertainmentrubriek met meer presentatoren dan je kan tellen, absoluut niet door elke BN'er geliefd, is niet meer weg te denken uit de dagelijkse tv-routine van veel kijkers. Wat het extra spannend maakt? Het is live, dus dat zorgt voor onverwachte momenten en af en toe ook een discussie die uit de hand loopt. Maar... misschien houdt de RTL 4-show ons een beetje in de gek door de boel al eerder op te nemen!

Is RTL Boulevard live of niet?

Het is een juicy mysterie waar RTL Boulevard zelf ook maar al te graag op zou duiken als het over een ander programma ging - nu liggen ze zelf even op de showbizz-pijnbank. Het begint kijkers echt op te vallen dat de Leidseplein-klok er een hele andere tijd op nahoudt. Die 'leeft' iets vroeger. 

Luuk Ikink en RTL reageren

Nee, het programma blijkt ons toch niet in het ootje te nemen. RTL Boulevard-co-host Luuk Ikink prikt de mysterieuze ballon keihard door. "We zijn echt live", laat hij weten via een foto op zijn Insta-Stories. Het is allemaal de schuld van die klok. Een woordvoerder van RTL bevestigt aan Televizier dat de klok inderdaad niet klopt en dat de gemeente Amsterdam daar inmiddels over is geïnformeerd.

Kijkers spotten bijzondere fout in RTL Boulevard

RTL Boulevard is elke werkdag rond 18:35 uur LIVE te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder