Mr. Frank Visser doet uitspraak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mr. Frank Visser doet uitspraak
SBSTV

Kijkers Mr. Frank Visser Doet Uitspraak verbijsterd om 'Koefnoen 2.0'

|
|

Laatste update:

Een ruzie om een paar centimeter in een weiland zorgt voor een boel frustratie in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Ook kijkers weten niet wat ze zien. "Dit is gewoon Koefnoen 2.0"

Mr. Frank Visser stond donderdag tussen de 44-jarige Jacqueline en haar buren: de familie Heerschop. Zij trokken zonder pardon het hek dat Jacqueline om haar kerkje heen had gezet uit de grond en wilden het niet teruggeven. Volgens de familie, met Jan Heerschop voorop, stond het hek op hun grond. Mr. Frank Visser moest erbij komen om de ruzie rondom het kerkje te sussen.

Getreiter

Jacqueline had een kindvriendelijk hek om de kerk gezet, daar stond nu een metalen hekwerk omheen. Het oorspronkelijke hek ter waarde van zesduizend euro stond nu bij de familie Heerschop op het erf en Jacqueline kreeg het niet terug: ze kon het volgens de buren alleen terugkopen.

Eerder al probeerde Jan Heerschop het hek te saboteren door stiekem water in de tuin te laten lopen, waar de politie al voor langs was geweest. Daar hield het niet op: de oude man plaste bij de kerk en kwam onaangekondigd op bezoek. Jacqueline vertelde dat de familie het kerkje in eerste instantie zelf wilde kopen, volgens haar dé reden voor al het getreiter.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Stiekeme geluidsopname

De familie Heerschop vertelde in de rechtbank van mr. Frank Visser dat ze helemaal niet hadden gezegd dat hun buurvrouw het hek alleen kon terugkopen. Maar dat bleek gelogen: Jacqueline had een geluidsopname waar de buurvrouw het letterlijk tegen haar vertelde, en die liet ze in het programma horen.

Mr. Frank Vissers oordeelde dat de familie het hek moest teruggeven en het oude hek moest verwijderen. Jacqueline moest de ramen onder andere blinderen en het hek, dat zo'n zes centimeter op het erf van de buren stond, op haar eigen erf plaatsen. Kijkers van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak waren vooral verbijsterd door het gedrag van Jan Heerschop, die ze een enorme pestkop en een leugenaar vonden.

Lees verder