• RTL
  • TV

Kijkers misselijk door Beau van Erven Dorens in Isola di Beau: ‘Smerig’

Door Alie Sierkstra
isola di beau van erven vis rauw eten

Vanavond ontving Beau van Erven Dorens twee nieuwe gasten in zijn Isola di Beau: Olaf Koens en Hanna Verboom. De logeerpartij leidde tot openhartige gesprekken… en misselijke kijkers!

In Isola di Beau ontvangt presentator Beau van Erven Dorens iedere week twee gasten in een villa op Sardinië. In de derde aflevering die vanavond te zien was, kwamen correspondent Olaf Koens en actrice Hanna Verboom logeren. Olaf vertelde onder meer over zijn werk aan de frontlinies en Hanna ging dieper in op haar mentale problemen.

'Ik schrik even van Beau'

Tussen de openhartige gesprekken door was er ook tijd voor een paar leuke uitjes. Zo nam Beau zijn gasten mee vissen. De presentator neemt de vis vervolgens mee naar het strand om op te eten. Hij besluit het dier daar vervolgens rauw op te eten of in ieder geval te fileren… Kijkers weten niet wat ze zien en blijven misselijk achter:

Isola di Beau

Gelukkig was de rest van de aflevering van Isola di Beau een stuk beter te verteren. Zo veroorzaakte een openhartig gesprek met Olaf voor tranen bij Beau. Even terugblikken op eerdere afleveringen? Vorige week was Martijn Krabbé te gast, die inging op The Voice of Holland. Die week daarvoor reisde Diederik Ebbinge af naar Sardinië, die opbiechtte waar hij echt spijt van heeft.

Isola di Beau zie je elke zondag rond 20.00 uur op RTL 4. Check hier wie Beau de komende weken nog ontvangt.