Kijkers Media Inside dol op tafeldames: 'Heerlijke gasten'

Media Inside

Britt Dekker en Emma Wortelboer zijn zondag te gast in het satirische mediatalkshow Media Inside, en kijkers vinden de combinatie met presentatoren Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen fantastisch. 'Kunnen ze geen vaste tafelgast worden?'

In het programma Media Inside zijn het dit keer tafeldames Emma Wortelboer en Britt Dekker die de show stelen. Het duo is nogal een contrast met presentatoren Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen, maar kijkers van het programma lijken dat juist erg entertaining te vinden.

Worteltje in haar keel

De twee sidekicks babbelen er op los. Ze praten over actualiteiten en programma's die op de planning staan. Britt vertelt bijvoorbeeld over een worteltje dat in de keel van koningin Máxima was geschoten, toen ze haar ontmoette. Dat zorgde ervoor dat Britt ineens besefte dat de koningin 'ook maar een gewoon mens is'. “Toen dacht ik: oh ja, die kan ook gewoon een worteltje in haar keel krijgen.”

Erik Moutcock

Ook neemt het viertaal het nieuwe boek van journalist en Amerika-verslaggever in de maling, waarbij ze z'n naam in het Engels vertalen naar Erik Moutcock. De terugblik op College Tour, dat diezelfde avond is uitgezonden, zorgt voor hilariteit. Zo legt Britt uit dat de manier waarop Twan Huys presenteerde leek alsof hij een kat nadeed, met z'n vingers als kattenklauwen voor zich. Ook gaat het gesprek over het hengelen naar tranen bij gast Tim Hofman, die in College Tour is ondervraagd en zijn 'big dick energy', aldus Britt.

Hoewel kijkers van Media Inside het idee hadden dat Britt en Emma niet altijd snappen wanneer de presentatoren satirische grappen maken, vinden ze het toch een fantastisch kwartet.

Ondanks alle lovende woorden heeft Marcel van Roosmalen niet altijd even veel succes bij kijkersMet zijn columns zorgt de schrijver regelmatig voor ophef.

 

Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.