• SBS
  • TV

Kijkers Lang Leve de Liefde zien dramadate: 'Hoe verpest je iemands verjaardag?'

Kandidaat Steven in Lang Leve de Liefde

Kijkers van het SBS6-datingprogramma Lang Leve de Liefde konden het gedrag van kandidaat Steven niet waarderen. Hij besteedde amper aandacht aan de verjaardag van zijn date. 'Lang leve de hork'

 

Maandag zat Lang Leve de Liefde net even wat anders dan anders in elkaar. Na de eerste 24 uur wisselden de vrouwelijke kandidaten namelijk van appartement en van potentiële match.

Angela, Carlos, Veronique en Steven deden mee en hadden er allemaal zin in, onder het motto “dubbel zo veel kans”. Steven was de date die kijkers het meeste opviel. De 52-jarige vond zichzelf een gevoelsmens, maar wel extreem kritisch. Hij ging niet voor minder dan een “gouden relatie” en keek ernaar uit om verliefd te worden in het Lang Leve de Liefde-appartement.

Verjaardag in de villa

De eerste date met Veronique leek goed van start te gaan: ze was blij met de rozen die Steven voor haar had gekocht en het gesprek vlotte gelijk al. Veronique gaf nog even tussen neus en lippen door dat ze bijna jarig was. “Vandaag ben ik 50, en morgen ben ik 51”, vertelde ze. “Oh ja? Grappig”, was Stevens antwoord. Verder besteedde hij geen aandacht meer aan de mededeling, en dat bleef zo, óók tijdens de verjaardag van Veronique in de Lang Leve de Liefde-villa, de volgende morgen.

Steven en Veronique in Lang Leve de Liefde
© SBS6

'Gefeliciteerd hè'

Steven kon het de volgende ochtend in het voorbijgaan nog net opbrengen om “Gefeliciteerd hè”, te roepen, maar vond het niet nodig om een ontbijtje voor Veronique te maken voor haar verjaardag. Kijkers waren sowieso al niet zo gecharmeerd van Steven, omdat hij voor het slapen gaan een paar onvriendelijke appjes naar zijn dochter stuurde over Veronique, waar z'n date gewoon naast zat.

Horken lijken in de mode bij Lang Leve de Liefde. Het kan allemaal nog een stuk bizarder dan een gemiste kans om een jarige te verrassen. De bizarste Lang Leve de Liefde-fragmenten vind je hier.

Lang Leve de Liefde kijk je elke werkdag op SBS6 vanaf 19:00 uur.