Lang Leve de Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lang Leve de Liefde
TV

Kijkers Lang Leve de Liefde over Lego-man: 'Praat dan liever over je ex'

|
|

Laatste update:

Donderdag nam de 39-jarige Martijn een complete presentatie van zijn Lego-verzameling mee naar zijn date in Lang Leve de Liefde. 'STOP! NU!'

Hoewel de Rotterdamse Martijn in Lang Leve de Liefde zichzelf ontzettend romantisch vindt, had hij niet echt een romantisch idee bij zijn eerste date met Denise.

Lang Leve de Liefde

Hart van goud

De date begon gelijk als een presentatie inclusief voorbeelden. Martijn had een knuffelbeer voor Denise, een voorbeeld van hem: hij was namelijk een grote knuffelbeer. Denise moest ook zijn zelfgemaakte gedicht hardop voorlezen én hij had een goudkleurige roos voor haar: Martijn vond dat hij een hart van goud had.

Zen van Lego

Naast dat gouden hart heeft Martijn ook een complete Lego-verzameling. Daar nam hij een uitgebreide fotoverzameling van mee naar Lang Leve de Liefde, die hij stuk voor stuk tot in detail aan Denise beschreef. In zijn Lego-kamer thuis staat volgens hem tussen de zes- en de achtduizend euro aan Legosteentjes. Dat lijkt geen slechte investering, want Martijn legde uit "helemaal zen te worden van Lego". 

Lang Leve de Liefde

Denise bleef geïnteresseerd tijdens Martijns uitleg over alle modellen met bijbehorende foto's. "Als je er echt plezier aan hebt, dan ja..", was haar reactie. Na de presentatie had ze nog maar een doel: snel naar de wc gaan. Kijkers waren ook onder de indruk van de presentatie van Martijn.

Martijn is overigens niet de enige deelnemer van Lang Leve de Liefde met een voorkeur voor Lego. Het kan allemaal nog een stuk erger: dat bewijzen deze twaalf dates wel.

Je ziet Lang Leve de Liefde elke werkdag op SBS6, vanaf 19:00 uur.

Lees verder