Zomer met Art lachgasdealer

Veronica Superguide logo
Zomer met Art lachgasdealer

Kijkers kunnen niet lachen om lachgasdealer bij Zomer met Art

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het gaat al sinds de start niet lekker met het RTL 4 -programma Zomer met Art. Vooraf leek het erop dat een praatprogramma met de populaire Art Rooijakkers een garantie voor succes zou zijn, maar dat valt vies tegen. En volgens de nog overgebleven kijkers bereikte de show gisteravond een nieuw dieptepunt toen Art een lachgasdealer in de studio uitnodigde.

Wat kijkers vooral storend vonden, was dat deze dealer die maar al te graag high wordt van z'n eigen supply alle ruimte kreeg om te vertellen dat je heus wel 40 of 50 ballonnetjes op een dag kan gebruiken. Een revalidatie-arts die ook aan tafel zat kreeg echter veel minder ruimte om over de gevaren van de populaire partydrug te vertellen. Op Twitter regende het dan ook al snel woeste reacties onder de hashtag #zomermetart. Een selectie:

Toch keken er gisteravond nog 330.000 mensen naar het programma, wat een stuk meer was dan de 99.000 van een paar weken terug. Nu is het afwachten of dit relletje zorgt voor nieuwe kijkers, of dat de overgebleven kijkers ook afhaken. Hier kun je de nu al beruchte lachgasaflevering terugkijken.

Lees verder