Nàdege en Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nàdege en Martien Meiland in Chateau Meiland
BN'ers

Kijkers in tranen bij emotionele reünie in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

De kijkers van Chateau Meiland waren gisterenavond in tranen na de terugkeer van huishoudster Nadège, die kampt met een ernstige ziekte. 

In de eerste seizoenen van Chateau Meiland was Nadège de huishoudster van de familie Meiland in Frankrijk. Na verloop van tijd kregen de familie en de huishoudster een hechte band met elkaar. Daarom zorgde de breuk tussen de Française en de fam voor veel ophef.

Tegenslag na tegenslag

Na alle ophef ging het niet zo goed met Nadège. Ze leed erg onder alle kritiek die ze te verduren kreeg op social media en moest aan de antidepressiva. Vervolgens ontdekte de artsen ook nog eens een tumor, waardoor ze geopereerd moest worden.

Terugkeer

In de Chateau Meiland-aflevering van gisterenavond keerde Nadège voor het eerst terug op het Chateau en dit zorgde voor veel emoties bij de familie. Ook de kijkers thuis pinkten een traantje weg bij de beladen terugkeer. Op twitter gunde het publiek Nadège het allerbeste en vonden ze het mooi om te zien dat haar ziekte de ruzie tussen de twee partijen overstijgt.

Chateau Meiland is elke maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS6.

Lees verder