Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan
Humberto

Kijkers Humberto stomverbaasd over opmerkelijk voorstel aan Peter Heerschop

|
|

Laatste update:

Gisteravond ging een nieuw seizoen van Humberto op Zondag van start. Peter Heerschop werd in het zonnetje gezet vanwege zijn naderende afscheid bij Radio 538. Humberto zag daarbij zijn kans schoon om hem een voorstel te doen, maar daar zijn kijkers niet van gecharmeerd...

Gedwongen vertrek

Na twintig jaar komt er een einde aan Lieve Marianne, de wekelijkse radiocolumn van Peter Heerschop. Geen vrijwillige keuze, zei hij al toen hij zijn vertrek aankondigde. Radio 538 heeft hem aan de kant gezet omdat Talpa de programmering op de zender anders wil invullen. Alle reden voor Humberto om hem uit te nodigen in zijn talkshow.

Opmerkelijk voorstel

In de uitzending van gisteravond blikten Humberto en Peter terug op hoogtepunten van Lieve Marianne. Edwin Evers bedankte hem voor zijn column en Marianne Timmer (de Marianne in kwestie) schreef zelfs voor één keer een column aan Peter. De emotionele momenten werden afgesloten op een vrij opmerkelijke manier. "Luister, ik heb een voorstel", begon Humberto. "Ik doe radio, ook op vrijdag." Toen liet hij een veelzeggende stilte vallen: hij bood Peter aan om Lieve Marianne voort te zetten in zijn radioshow. "Rat", reageerde Peter. Humberto stak zijn hand uit om de deal te sluiten. Maar de cabaretier hapte niet toe. "Daar ga ik over nadenken". De presentator was verbaasd: "Je laat me gewoon hangen?" Peter gaf Humberto toch een hand, maar zei er nadrukkelijk bij: "Ik ga erover nadenken."

Kijkers zijn verbijsterd

Kijkers zijn verbijsterd door het voorstel van Humberto. Velen vinden dat hij Peter niet zo voor het blok had mogen zetten. "Nee Humberto, dit had je niet moeten vragen aan Peter. Gewoon niet", twittert een kijker. Een ander: "Jammer dat zelfs dit bijzondere moment door Humberto wordt aangegrepen om het weer over hem te laten gaan".   

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder