First Dates Rosita

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
First Dates Rosita
First Dates

Kijkers First Dates onder de indruk: 'Die kan een Bond girl spelen!'

|
|

Laatste update:

First Dates zat donderdag vol mooie vrouwen, maar van de 42-jarige Rosita waren kijkers van het datingprogramma vooral onder de indruk. “God, bedankt dat u zo uw best heeft gedaan op Rosita.”

Peer (39) had de mazzel van z'n leven, want aan de bar van het First Dates-restaurant wachtte model en actrice Rosita op hem. Ze was op zoek naar dat bijzondere gevoel dat je soms hebt als je iemand voor het eerst ontmoet, iemand die écht wilde leven. Peer hield van shoppen en mooie kleding, en dat vond hij ook belangrijk bij een toekomstige partner.

Bond girl in spe

De personal trainer en zwemschooleigenaar omschreef zichzelf als behoorlijk ijdel en hield vooral van opvallende schoenen. Hij kwam het First Dates-restaurant binnen met gifgroene schoenen en matching riem. Waar kijkers hem vooral vonden opvallen om z'n kledingkeuze, vonden ze Rosita gewoon een ontzettend knappe vrouw: iemand die met gemak een Bond girl zou kunnen spelen. Peer vond de date zelf wel smooth gaan, een uitspraak die Rosita wel van lef vond getuigen.

First Dates Rosita en Peer

Mazzelkont

Kijkers van First Dates vonden Peer een enorme mazzelkont, toen Rosita aangaf nog wel in te zijn voor een vervolgdate met de personal trainer. Sommige kijkers vonden Peer out of her league en hadden haar positieve antwoord dan ook niet verwacht. Rosita gaf aan dat ze Peer een mooie man vond en hem graag nog een keer wilde zien. Overigens hield de liefde geen stand: in het nawoord van het programma werd bekendgemaakt dat de twee inmiddels geen contact meer hebben.

First Dates wordt niet alleen door modellen bevolkt. Er zijn daarentegen wel boomknuffelaars, dates met gebroken harten en ontzettend lompe dates.

Je ziet First Dates elke werkdag op NPO 3, vanaf 19.25 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder